Címlap Leendő elsőseinknek Vigh Zsuzsanna bemutatkozása

Vigh Zsuzsanna bemutatkozása

E-mail Nyomtatás PDF

Vigh Zsuzsanna vagyok, 1986-ban szereztem meg a tanítói diplomámat a bajai Eötvös József Tanítóképző Főiskolán technika szakkollégiummal kiegészítve. A tanítói pályám kezdetén nagyon sok éven keresztül összevont osztályokban tanítottam  (1.- 2. és 1. – 3. osztályokban). Mondhatnám, hogy a tanítói pálya több szakterületén is dolgoztam.

Nagyon fontosnak tartom a gyerekek kreativitásának és a kézügyességének fejlesztését, ezek a tevékenységek jótékonyan hatnak a tanulási folyamat fejlődésére. Ennek kapcsán is foglalkozom a kézművességgel, 2004-ben elvégeztem a népi játszóházi foglalkozás vezetői 120 órás továbbképzést. A kerámia szakterületén pedig 2007-ben szereztem oktatói végzettséget, az iskolában 1996 óta vezetem a kerámia szakkört.

1998-ban költöztem Rácalmásra a családommal, 2001-ben hármas ikreim születtek, ez az esemény nem kis feladat elé állított, amelyből nagyon sok tapasztalatot tudok meríteni.

Fontosnak tartom az osztályomban a nyugodt és a szeretetteljes légkör kialakítását, ahol a gyerekek is jól érzik magukat. Célom az iskolába járás és a tanulás megszerettetése.